Je bent trotse eigenaar van een mooie caravan of camper waar je regelmatig mee op pad wilt. Of je nou een doorgewinterde kampeerder bent of nog aan je eerste reis moet beginnen, een matras waar je heerlijk op kunt slapen tilt jouw reizen naar een nog hoger comfortniveau.

De maten in het boekje van jouw caravan of camper kunnen afwijken van de werkelijke ruimte voor het matras. Wij adviseren je om de maten van jouw campermatras op te meten, zodat je campermatras goed past. In dit blog geven we je meetinstructies voor campermatras opmeten.

Caravan- of campermatras opmeten

Meet je matras nauwkeurig op met een meetlint. Zorg ervoor dat er niemand op het matras zit of ligt terwijl je het opmeet. Je kunt ook een mal maken van het matras. Een mal is een één op één weergave van het matras, bijvoorbeeld van aan elkaar geplakte kranten of behangpapier.

Heb je geen oud matras? Meet dan de binnenkant van het bed op. Hou daarbij rekening met ongeveer een halve centimeter speling aan alle kanten, zodat het matras niet te strak in het bed valt.

Bestelling plaatsen

Wanneer je de juiste maat van je matras weet, plaats je je bestelling op één van de volgende manieren:

Een standaard maat matras (70x200cm, 80x200cm, 90x200cm, 120x200cm 140x200cm of 160x200cm) bestel je eenvoudig via deze bestelpagina.

Een camper- of caravanmatras met afwijkende maten, zoals een matras met een schuine hoek, bestellen kan als volgt:

OPTIE 1: bestel je matras via de bestelpagina voor rechte maatwerkmatrassen of maatwerkmatrassen met schuine hoek.

OPTIE 2: maak een tekening van het matras waarop alle maten in millimeter goed zichtbaar zijn en mail het naar onze klantenservice. Wij sturen je binnen enkele werkdagen een vrijblijvende offerte toe.

OPTIE 3: Heb je een mal van het matras gemaakt? Verstuur deze dan naar het volgende postadres met je contactgegevens en we sturen je gratis een vrijblijvende offerte toe.

Blue Ocean matrassen
t.a.v. bestelservice
Computerweg 1
3821 AA Amersfoort
3e verdieping kamer 20

Wil je ook heerlijk comfortabel in jouw caravan of camper slapen en daarbij niet voor verrassingen komen te staan? Dat begrijpt Blue Ocean® als geen ander. Onze matrassen zijn verkrijgbaar in de standaardvarianten medium en stevig. Ervaar het ligcomfort van Blue Ocean® en slaap 100 nachten proef.

Wil je meer informatie over het matras, advies op maat of heb je vragen? Neem contact met ons op. Wij staan je graag te woord.