Slaap jij goed in je camper of caravan? Of heb je een sloot koffie nodig om de dag te kunnen beginnen? Ben jij als zoveel anderen en denk je: “Ach het is even wennen, maar na een paar nachten slaapt het wel okay“. Die gedachte is zo zonde! Want juist op vakantie verdien je het toch om geweldig te slapen! En op zich is een nieuw matras voor je camper of caravan ook zo besteld. Het lastige is vaak dat je keuzes moet maken.

Want wat voor matras kies je dan? Waar bestel je hem? En hoe vind je de juiste maat? Een matras is niet goedkoop, dus je wilt een slimme duurzame keuze maken. En daar kunnen wij je in adviseren.

Welk type matras is het beste voor in de camper of caravan?

Ga allereerst voor een koudschuim matras. Dit innovatieve materiaal biedt veel ondersteuning én veel comfort. Daarnaast ventileert het zeer goed, waardoor het ook heel geschikt is als matras bij warm weer.

Combineer het koudschuim met een bamboe tijk. Het voordeel van een bamboe overtrek is dat het zomers koel aanvoelt en ’s winters warm. Het voelt zijdezacht, ventileert fantastisch én is een veel duurzamere keuze dan bijvoorbeeld katoen.

De juiste matrasmaat

Ok. Je bent er van overtuigt dat een nieuw koudschuim matras met bamboe tijk een slimme keuze is om weer heerlijk in de camper of caravan te kunnen slapen. Maar hoe bestel je je nieuwe matras? Hoe weet je de juiste maat?

Dat is heel eenvoudig! Je kunt het beste je oude matras of het bed zelf opmeten. Dat is een veel veiligere keuze dan je baseren op de officiële maten die je wellicht in het boekje van je caravan of camper terugvindt. Er kunnen dan altijd afwijkingen zijn.

Een matras met een schuine hoek meet je heel eenvoudig door de vier zijdes op te meten. Meer is het niet! Het opmeten en doorgeven van de maten van een matras met schuine hoek lijkt soms ingewikkeld, maar het kan niet fout gaan. Meet gewoon zorgvuldig de vier zijdes, noteer deze, meet het voor de zekerheid nog een keer na, en geef de maten door op de bestelpagina. Kom je er toch niet uit? Bel ons en we adviseren je graag.

TIP:

Staat je camper of caravan nog voor de deur of ben je er nu zelfs mee weg? Meet je matrasmaat dan vandaag nog op! Voor je het weet staat hij weer in de stalling en wordt het gelijk zo’n onderneming.

Een keuze niet alleen voor jezelf

Dus je weet nu wat voor matras perfect is voor in de camper of caravan én je weet hoe je het op wilt meten. Maar waarom zou je kiezen voor een matras van Blue Ocean? Heel simpel. Omdat je de wereld ook goed wilt achterlaten voor je kinderen, kleinkinderen, neefjes of nichtjes. Voor die volgende generatie die net als jij fantastische vakanties wil kunnen beleven bij gezonde bossen, langs schone stranden en met een schone lucht.

Bij Blue Ocean doen we er alles aan om onze footprint te verminderen en om de aarde schoon te houden én maken voor volgende generaties. Zo worden onze matrassen duurzaam geproduceerd in Nederland met zo duurzaam mogelijke materialen. Zo kiezen we er bij de productie van ons koudschuim voor om een deel van het fossiele materiaal te vervangen door een biologisch afbreekbare olie. Ook hebben onze matrassen een duurzaam bamboe tijk. Verder doneren wij voor ieder geleverd matras een deel van onze omzet aan goede doelen die bijdragen aan het beschermen van onze oceanen. Kiezen voor Blue Ocean is dus een bewuste keuze.

Eerlijke prijs

Enthousiast geworden? Kies dan eenvoudig je matras formaat, selecteer de gewenste hardheid, voer de maten in en zie direct wat jouw matras kost. Door er voor te kiezen geen fysieke winkels te hebben houden wij onze prijzen zo laag mogelijk. En door te kiezen voor een duurzaam koudschuim matras van hoge kwaliteit weet jij ook zeker dat je jaren lang plezier van je nieuwe matras hebt. Een slimme investering in heerlijk slapen.

Voorkom slecht slapen op je volgende vakantie

En wacht niet. Bestel nu al je nieuwe matras voor je volgende trip. Voor je het weet is het al zover en lig je weer te woelen op je oude matras of wordt je stram wakker. Je verdient het toch om uitgerust te kunnen genieten van je vakantie?

Nooit spijt van je aankoop

Vind je het toch spannend om online een matras te kopen? Dat begrijpen we best. Daarom mag je jouw matras 100 nachten uitproberen. Merk je dan dat je er toch niet lekker op slaapt? Dan kun je hem eenvoudig binnen die termijn aan ons retourneren.

En voor ons leuk: door deze service te bieden weten we ook dat onze klanten super blij zijn met hun aankoop. Want, naast dat we van hen horen dat ze geweldig slapen, zoals via de onderstaande Google Review van Marcella Molenaar, hebben we in één jaar tijd nog geen één matras retour ontvangen!

Marcella Molenaar: “Kwaliteitsmatrassen op maat te bestellen, ideaal voor in de camper of caravan. Levering binnen de gestelde termijn met een koerier aan huis. Matras van keuze is stevig en ligt ontzettend fijn. We slapen heerlijk tijdens onze rondreis met de camper!”

Welk matras formaat zoek jij?

  1. Een standaard maat matras (70×200, 80×200, 90×200, 120×200, 140×200 of 160×200)
  2. Een maatwerk matras zonder schuine hoek (een matrasmaat anders dan de standaard maten, bijvoorbeeld extra lang)
  3. Een maatwerk matras mét schuine hoek